Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Kenan Doğulu Vay Be Turnesine Ankara'da Başlıyor!

2019 yılında Vay Be Turnesi ile sahneden inmeyen ünlü müzisyen Kenan Doğulu, 2020 turnesine Ankara ile başlıyor. Yılın ilk konserini 15 Şubat’ta Ankara Congresium’da verecek olan Doğulu, Ankaralılar'a müziğin sonsuzluğunu yaşatmaya hazırlanıyor.

Kerki Solfej tarafından düzenlenecek konserde Ankaralı hayranları ile yeniden buluşacak olan sanatçı, dinleyicilerine usta müzisyenlerden oluşan orkestrası, ışık ve görsel şovları ile dillerden düşmeyen hitleriyle dans ve eğlence dolu bir gece yaşatacak.

Kenan Doğulu, Ankara konserinin ardından bahar ve yaz aylarında 2020 Vay Be Turnesi kapsaminda Türkiye'nin birçok ilinde verecegi rekor sayida konserlerle 2020 yılında yine sahnelerden inmeyerek sevenleriyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.