Öne Çıkanlar istanbul galatasaray Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi cumhurbaşkanı EMİNE ERDOĞAN myk Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Koç Holdingin 2023 yılı net karı ak parti dinlenme tesisleri suriye

Kız Çocuklarını Unutmadılar

Yılın en konuşulan oyunlarından biri olan Çat Kapı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yeni sezonu büyük bir başarı ile açan oyunda 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü unutulmadı. Sahneye kız çocukları davet eden oyuncular, “Çocuklar bizim geleceğimiz, bu oyunun gelirinin bir kısmını doğudaki kız çocuklarının eğitimi için bağışladık. Tüm kız çocuklarımızın günü kutlu olsun” dediler.

60’lar döneminde geçen birbirinin tam zıttı iki erkek kardeşin aynı evde buluşma hikayesini komik ve eğlenceli şekilde seyirciyle buluşturan oyun, 19 Ekim Cadde Bostan Kültür Merkezi, 23 Ekim Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluşacak.

Anahtar Kelimeler:
Tiyatro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.