Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Komünist Başkan’dan Bir İlk Daha: 1. Uluslararası Ovacık Sanat Günleri Festivali

Ovacık Belediyesi, 24 Temmuz-30 Temmuz arasında 1. Uluslararası Ovacık Sanat Günleri Festivali düzenliyor.

Komünist Başkan” olarak bilenen Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık'ta yine bir ilke imza atarak 24 Temmuz-30 Temmuz arasında 1. Uluslararası Ovacık Sanat Günleri Festivali düzenliyor.

Bir hafta sürecek festivalde konser ve söyleşilerin yanı sıra müzik, sinema, tiyatro, resim, heykel, felsefe, sosyoloji, dil-gelenek, kadın, çocuk ve sağlık atölyelerinde çalışmalar yürütülecek. Çok sayıda gazeteci, yazar ve sanatçının katılacağı festivaldeki atölye ve etkinliklerde yer alacak isimler ise şöyle:

Erdal Erzincan, Barış Atay, Fuat Saka, Menderes Samancılar, Feryal Öney, Kemal Dinç, Ömer Levent Ülgen, Çiğdem Sezgin, Handan Öztürk, Cevdet Bağca, Banu Güven, Ertuğrul Mavioğlu, Erdoğan Emir, Seyfi Yerlikaya, Selçuk Balcı, Kemal Kahraman, İbrahim Varlı, Sibel Özbudun, Hüseyin Aykol, Sunay Akın, Yücel Tunca.



Başvurular


Öte yandan sanat günleri etkinliğine başvurular 21 Temmuz’a kadar sürecek. Sanat günleri etkinliğine katılmak isteyenlerin belgelerini Ovacık Belediyesi‘ne internet üzerinden ve posta aracılığı ile ulaştırması gerekecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.