Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kremlin Sözcüsü Peskov’dan ABD’lilere Film Tavsiyesi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'lilere Edward Snowden’ın  hayatını konu alan filmi tavsiye etti.
 
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'lilere, Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone'un ABD Ulusal Güvenlik Kurumu'nun (NSA) yasadışı faaliyetlerini ifşa eden eski istihbarat görevlisi Edward Snowden'ın hayatını konu alan filmini izlemelerini tavsiye etti.

Snowden filminin Moskova'daki ön gösterimi sonrasında gazetecilerle izlenimlerini paylaşan Peskov, "Filmin dahiyane bir senaryosu var ama en önemlisi neredeyse belgesel niteliğinde bir film. Herkesin gerçekte neler olduğunu öğrenmesi için mükemmel bir fırsat" ifadelerini kullandı.

Peskov "Mutlaka görülmesi gereken bir film. Elbette bu filmi özellikle de Avrupa ve ABD'de yaşayanlara tavsiye etmek isterim" dedi.
 
 Snowden filmi ABD'de ve Rusya'da gösterime girdi. Filmin bu hafta Avrupa'da da gösterime girmesi bekleniyor. Washington'ın devlet sırlarını ifşa etmekle suçladığı Snowden'ın 2013'ten beri sığınma hakkı aldığı Rusya'da yaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.