Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Kültürlerin Kardeşliğini Dansın Dili İle Anlatacaklar

Türkiye ve Romanya ilişkilerinin 140. yılı muhteşem bir dans gösterisi ile kutlanacak.

Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Dimitrie Cantemir Rumen Kültür Merkezi işbirliğiyle uzun süre unutulmayacak bir dans gösterisi hazırlanıyor.
Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’ndeki dans gösterisinde Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Izvoare Dobrogene / Dobruca Pınarları Folklor Topluluğu sahne alacak.

Köstence İl Kültür Merkezi, “Teodor T. Burada”da faaliyet gösteren Izvoare Dobrogene / Dobruca Pınarları Folklor Topluluğu gerek Dobruca gerekse Romanya’nın çeşitli bölgelerinin etno-folklorik özelliklerini taşıyan danslardan oluşan bir gösteri yapacak.

7 Aralık Cuma günü düzenlenecek etkinlikte aynı zamanda ulusal ve uluslararası birçok etkinlikte ve yarışmada yer alıp ödüller kazanan Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da Trabzon Yöresi oyunlarıyla yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.