Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

Kuşadası Belediye Tiyatrosu'ndan “Çiftlikteki Gizem” Oyunu

Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Çiftlikteki Gizem” adlı yeni oyun,  tiyatro severler ile buluştu.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından Erkan Yücel Sahnesi’nde “Çiftlikteki Gizem” adlı oyun ilk kez sahnelendi. İki perdelik trajikomik oyunu, çok sayıda sanatsever ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile eşi Nil Kayalı da izledi. Nimet Yayla tarafından yazılan oyunun konusu olumsuz hava koşulları nedeniyle bir çiftlikte mahsur kalan üç kuşaktan kadının başına gelen polisiye olayları anlatıyor.

Yönetmenliğini Nurten Helik, yönetmen yardımcılığını Hakan Kutay Pekgöz, ışık ve ses tasarımını Adem Ergün'ün yaptığı oyunda Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncularından Filiz Sarıöz Batı, Gülüm İren, Yasemin Yalçınkaya, Candan Gürlen, Birkan Demirhan, Ayşe Tüysüz, Ecegül Karadeniz ve Sibel Arman rol alıyor. Çiftlikteki Gizem adlı oyun yıl boyunca tiyatro severler ile buluşmayı sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.