Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Kuşadası Sezonu Balkan Müzikleriyle Açtı

Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası, sezonun ilk konseri olan Balkan Müzikleri Konseri ile sanatseverlerle buluştu. Bulgar müzisyen Theodosii Spassov, konsere kavalıyla eşlik etti.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Şef Hakkı Öztürk yönetiminde Kervansaray’da düzenlenen konsere çok sayıda Kuşadalı sanatsever ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Bulgaristan’ın Dilgapol şehri Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Ahmet de katıldı.

Ünlü Bulgar müzisyen Spassov’un kavalıyla eşlik ettiği Oda Orkestrası konserinin ilk bölümünde Spassov’a ait eserler seslendirilirken konserin ikinci bölümünde çeşitli Balkan ezgileri seslendirildi. Konserin sonunda konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, Theodosii Spassov’a ve Oda Orkestrası üyelerine teşekkür ederek kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası, 26 Temmuz Perşembe günü ünlü piyanist İdil Biret ile birlikte sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.