Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak

Kuşadası’nda Turizm Haftası

Kuşadası’nda 42’nci Turizm Haftası düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 42’nci Turizm Haftası Atatürk Meydanı’ndaki açılış töreni ile başladı. Törene Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Başkanı Gökhan Aydın, ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı Abdullah Tanrısevdi, Kuşadası Belediyesi Meclis Üyeleri Ferah Sürekçi, Filiz Üyücü, Fevziye Tekeroğlu, Zekeriya Tünk, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit ve Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak ile çok sayıda vatandaşla katıldı.

Kuşadası Kaymakamı Aksoy,  törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin turizm sektöründe dünyada birinci sıraya yerleşmeyi hak ettiğini belirterek Kuşadası’nda turizmi daha hareketli hale getirmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı ise yaptığı konuşmada turizmin Kuşadası için önemini belirterek Türkiye’de ve çevre ülkelerde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Kuşadası’nın bu sene 2015 yılı rakamlarını yakalayacağını ifade etti. Kayalı, “Geçtiğimiz yıla nazaran özellikle konaklamalı turistte ciddi artış var. Bu Kuşadası için çok önemli bir gelişme. Önümüzdeki günlerde turizmde yaşanan tüm sorunların sona ermesi dileğiyle tüm sektör çalışanlarının Turizm Haftası’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Tören “Aydın’da Turizm” başlıklı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve çeşitli halk oyunu toplulukları tarafından sergilenen danslarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.