Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk silahlı kuvvetleri süt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ihracat bursa beşiktaş 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

LeMan 25 Yaşını Kutlayacak

Mizah dergisi LeMan, 25’inci yılını bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlik ve kutlamaların ilki bu akşam saat 20.00'de İstanbul’da JOLLY JOKER’de gerçekleşecek. LeMan’la dayanışma amaçlı düzenlenecek bu geceye birçok sanatçı destek olacak.

LeMan Dayanışma Gecesi’ne Türk pop müziği sanatçısı Sıla’nın yanı sıra, 90’ların pop yıldızlarından Deniz Arcak ve eski Bulutsuzluk Özlemi üyesi gitarist Akın Eldes, 70’li yılların Anadolu rock-pop gruplarından Mavi Işıklar katılacak.



Beyoğlu kökenli gruplardan Luxus ve müzik eleştirmeni Murat Beşer de LeMan gecesinin destekçilerinden.

Defne Halman, Mert Fırat, Romina Özipekçi, Yekta Kopan, Barış Atay, Sevinç Erbulak’ın da katılacağı gecede, ‘Matmazel Coco’ performansıyla Seyhan da bulunacak.

Sıdıka Sahnelere Dönüyor

En dikkat çekici performans ise sadece bir mizah edebiyatı klasiği değil, bir televizyon dizisi klasiği de sayılan Sıdıka’nın unutulmaz oyuncuları Füsun Demirel ve Hasibe Eren’den gelecek.



Öte yandan LeMan’la dayanışma gecesinde çizerlerinin imza töreni ve atölyeleri de olacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.