Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

“Manik Atak” Başkent Ankara’da!

İki kadının ortak hikayelerinin buluştuğu eğlenceli ve bol kahkahalı oyun “Manik Atak” 11 Mayıs Cumartesi Ankaralı tiyatro severlerle buluşuyor.

Yapımcılığını Bkm’nin üstlendiği, başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel’in paylaştığı, iki kadının 10’dan fazla karakteri canlandırdığı “zamanda bir yolculuk” hikayesini eğlenceli bir dille anlatan “Manik Atak” 11 Mayıs Cumartesi saat:21.00’da Ankara Yeni Mahalle Mevsim Tiyatrosu seyircisinin alkışlarıyla buluşuyor.  

Bilet satış noktası: Biletix, Bilet fiyatı: Öğrenci 46 TL Tam: 66 TL

Oyunun Konusu :

Bu, tesadüfi bir karşılaşma değildi, planlıydı! 
Yeri, saati, sebebi belliydi. 
İki kadın! 
Kim olduklarını biliyorlardı ama henüz birbirlerini tanımıyorlardı. İkisi de tuhaf şeyler olabileceğini ihtimallerine dahil etmişti ama dakikalar ilerledikçe bu karşılaşmanın, sebebinden taşan, manik bir karnavala dönüşeceğini tahmin etmemişlerdi!
Namlunun ucundaki o kadın mıydı, öbürü mü? Geçmiş miydi, yoksa gelecek mi? 
“Manik Atak”, sürprizleriyle ve coşkusuyla, içinizdeki dönme dolapları harekete geçirecek!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.