Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Marilyn Monroe ve Brad Pitt İstiklal Caddesi’nde!

Yüzyılın en çok aşık olunan kadını ve erkeği Sevgililer Günü’nde hayranlarıyla buluşuyor.

250 yıllık büyüleyici tarihiyle yıldızlara ev sahipliği yapan Madame Tussauds İstanbul, Sevgililer Günü’ne özel keyifli bir etkinliğe imza atıyor. Yüzyılın en çok aşık olunan kadını Marilyn Monroe ve en çok aşık olunan erkeği Brad Pitt İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera AVM Cercle D’orient Binası girişinde hayranlarıyla buluşuyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin birbirinden ünlü isimlerinin balmumundan yapılmış figürlerinin sergilendiği Madame Tussauds İstanbul, Sevgililer Günü’nde yolu İstiklal Caddesi’nden geçenlere keyifli bir sürpriz hazırladı. Bu özel günde yüzyılın en çok aşık olunan kadını Marilyn Monroe ve en çok aşık olunan erkeği Brad Pitt’in figürleri İstiklal Caddesi’nde bulunan Grand Pera AVM Cercle D’orient Binası girişinde hayranları ile bir araya geliyor.


14 Şubat Çarşamba günü 11:00 - 15:00 saatleri arasında düzenlenecek Madame Tussauds İstanbul’un bu keyifli etkinliğinde caddeden geçenler, Grand Pera AVM Cercle D’orient Binası girişinde sergilenecek Marilyn Monroe ve Brad Pitt’in balmumu figürlerini yakından inceleme fırsatına sahip olabilecek ve bu özel günün anısına onlarla yan yana fotoğraf çektirebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.