Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Megastar Tarkan’ın  Beklenen Konserleri Başladı

Tarkan’ın beklenen Açıkhava konser maratonu başladı. 32 kişilik orkestrası eşliğinde ‘Ahde Vefa’ albümündeki unutulmaz Türk Müziği şarkıları ile perdeyi açan Megastar, konserin ikinci yarısında “Cuppa”nın da yer aldığı sevilen pop şarkıları ile sevenlerini coşturdu.
 
Megastar Tarkan, Harbiye Açıkhava’da yine binlerce müzikseveri ayağa kaldıran konserlerine başladı. Tarkan, açılışı Türk Müziği klasiklerinden olan “Dönülmez Akşamın Uykundayız” şarkısıyla yaptı. İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserin birinci bölümünde, “Ahde Vefa” albümünde yer alan “Nasıl Geçti Habersiz” ve “Veda Busesi” gibi şarkıları seslendirdi. Bu bölümde Tarkan, “öğrendiğim ilk şarkı” diyerek “Zeytin Gözlüm” şarkısını da söyledi.
 


Tarkan, sevenlerine büyük bir sürpriz yaparak “birçok kişinin yüreğine dokunacak” sözlerinin ardından “Üşüdüm” isimli şarkısını ilk kez ilk kez Açıkhava’da seslendirdi.
 
Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Revna Demirören, Hakan Sabancı, Aslışah Alkoçlar, Şükran Güzeliş, Nilgün Belgün, Çağla Şikel, Tuba Ünsal, Emel Yıldırım gibi ünlü isimler de vardı.
 
Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım organizasyonuyla 4, 6, 7, 9, 10, 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.