Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa fidase orman ve su işleri bakanlığı tüketici fiyat endeksi mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Meltem Cumbul’dan Kaçkar Dağları’nda Eğitim

Eric Morris Sistem Atölyesi 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Resmi Eric Morris Eğitimcisi olan Meltem Cumbul, enstrüman ve işçilik üzerine oyuncu teknikleri ile ilgili bir atölye düzenliyor. Eğitmenliğini Cumbul’un yapacağı atölye Kaçkar Dağları  Avusor Yaylası'nda yapılacak.7-8-9 Eylül tarihlerinde yapılacak Eric Morris Sistem Atölyesi’nde Morric’in sisteme bakışı, sistemi ayırdığı işçilik ve enstrüman başlıkları incelenecek.
Dersler günde 6 saat yapılacak ve katılımcılarla gün içerisinde birebir çalışılacak. Atölyenin katılım kontenjanı 14 kişi ile sınırlı olacak.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.