Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari kuşadası başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk operasyon soner çetin

Mercan Erzincan "Gökkuşağı Türküleri"

Yalnızca icracı kimliğiyle değil, yetiştirdiği öğrencilerle de Anadolu müziğine çok büyük katkılar sunan Mercan Erzincan, farklı yörelerden eserlerle oluşturduğu renkli repertuarıyla sevenlerine merhaba diyor. Mercan Erzincan 'Gökkuşağı Türküleri" ile  25 Mayıs 2018 Cuma günü saat:20.00'de Nazım Hikmet kültür Merkezi, Ruhi Su Salonu'nda sevenlerine güzel bir türkü ziyafeti verecek.

Daha önce sırasıyla Alican’a Ağıt(1997), Düşlerim Yol Alır(2002), Mihman(2008), Seyir(2012) albümlerini yayınlayan sanatçı ayrıca 2014 yılında Buse Katılmış ve Devrim Kaya ile Oyalı Yazma projesini hazırlayarak Harran’dan Harput’a Meşk albümünü yayınladı.



Erdal Erzincan’ın yönetmenliğinde hazırlanan Gökkuşağı albümünde Karadeniz’den Doğu Anado-lu’ya kadar uzanan coğrafyadan seçkin eserler yer alıyor. Ayrıca Sabahat Akkiraz ve Ufuk Şimşek’le yapılan düetler albümdeki dikkat çeken eserler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.