Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Moi Sahnede Ocak Ayı Etkinlikleri

İstanbul’un en renkli sahnesi olan MOI Sahne Ocak ayında yine birbirinden renkli oyunlara, konserlere ve gösterilere ev sahipliği yapacak. 2018’in ikinci haftasında ise MOI’de yapıalcak etkinlikler şöyle:

10 Ocak Çarşamba, saat 20.30’da Tiyatro Oyunu “Yetersiz Bakiye”

Komedi oyunu olan Yetersiz Bakiye, kredi kartı borcu olan ve bu yüzden evlerindeki odaları iki kişiye kiraya vermek zorunda kalan evli bir çifti anlatıyor. Odayı kiralayanlardan biri, evli adamın borcu olduğu mafya babası, diğer kiracı ise bir direk dansçısı. Mizah sanatçısı Murat Kürüz’ün yazıp yönettiği oyunda; Hakan Yılmaz, Hande Subaşı ve Cengiz Şahin rol alıyor.  

14 Ocak Pazar, saat 13.00’da “Kare Takımı”

Bir çocuk oyunu olan Kare Takımı, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan bir çizgi Kare Takımı’nın sahneye uyarlanmış hali. Müzikal bir oyun olan Kare Takımı, çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici.

14 Ocak Pazar, saat 19.00’da “Ömürsün Doktor”

Anton Çehov’un yazmış olduğu bir öyküden tiyatroya uyarlanan Ömürsün Doktor, izleyicileri kahkahaya boğacak bir oyun. Çehov, Türk seyircisine hiç bu kadar yaklaşmamış ve öyküleri hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere, www.moisahne.com adresinden ulaşmak mümkünken, biletler de www.biletix.com adresinden temin edilebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.