Öne Çıkanlar meclis KENAN DOĞULU gülben ergen Ebru Gündeş tarkan kıbrıs ambulans ted abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu muş

MOI Sahnede Sanat Takvimi

İstanbul’un en renkli sahnesi MOI Sahne’de Ocak ayının son haftasında da birbirinden seçkin oyunlara, gösterilere ve konserlere sahne oluyor.


Etkinlik takvimi ise şöyle:

24 Ocak Çarşamba

Saat 20.30’da başlayacak olan tiyatro oyunu “Sanat” ın yönetmeni Gencay Gürün iken, Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney oyunda yer alan isimler. Satın alınan bir sanat eseriyle sorgulan bir dostluk hikayesi olan Sanat, uzun yıllardır bir arada olan üç yakın arkadaşın tükenme noktasına gelen ilişkilerini konu alıyor.

26 Ocak Cuma

Pera Event’in düzenlediği konserle Fettah Can MOI Sahne’de sevenleriyle buluşacak. Konser saat 21.00’da başlayacak.

27 Ocak Cumartesi

Dünyaca ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi, 17. yılında 5001. gösterisi ile MOI Sahne’de olacak. Muhteşem dans gösterisi saat 21.00’da başlayacak.

28 Ocak Pazar

TRT Çocuk kanalının fenomen dizisi Köstebekgiller, çocuk müzikali ile saat 13.00’da MOI Sahne’de çocuklarla buluşacak. Köstebekgillerin en sevimli karakterleri Boya, Süslü, Kösteban ve amcaları Köstan yepyeni bir müzikalle çocuklarla buluşacak.

28 Ocak Pazar

Komedi oyunu Barut Fıçısı, saat 19.00’da MOI Sahne’de sanatseverlerle buluşacak. Barut Fıçısı, Makedon yazar Dejan Dukovski’nin pek çok Balkan ülkesinde yıllarca oynandıktan sonra Avrupa’nın çeşitli ülkeleri ve Amerika’da da büyük başarı kazanmış bir oyun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.