Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Müzik ve Eğlence Maslak’ta

Hilton Istanbul Maslak sonbahara hızlı bir giriş yapıyor. Ünlü müzik kulübü Nispet ile iş birliği yapan Hilton Istanbul Maslak eylül ve ekim ayları boyunca müzik ve eğlence dünyasının sevilen isimlerini ağırlayacak.

Şarkıları dillerden düşmeyen Metin Arolat, Şehnaz Sam ve Hande Dönmez, Maslak’ta eğlence ve lezzeti buluşturan Zaxi Restaurant sahnesinde dinleyicilerini müziğe doyuracak.


Merkezi bir lokasyonda eğlence ve konforu bir araya getiren Maslak’taki Hilton oteli sonbaharı coşkuyla karşılıyor. Ünlü müzik kulübü Nispet ile iş birliği yapan gözde otelin son zamanlarda adı sıkça duyulan gurme restoranı Zaxi, “fun & finest” konseptiyle kaliteli yemek ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Türk pop müziğine yön veren isimlerden biri olan Metin Arolat, özgün tarzıyla sevilen Şehnaz Sam ve güçlü sesiyle dikkat çeken Hande Dönmez eylül ve ekim aylarında Zaxi Restaurant sahnesinde müzik severlerle buluşacak.

İlk program 20 Eylül’de

Zaxi’nin ilk konuğu 20 Eylül’de Metin Arolat olacak. 21 ve 27 Eylül’de Şehnaz Sam, 28 Eylül’de Hande Dönmez Zaxi sahnesinde yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.