Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Muhbir Hakkari bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

“Nerdesin Aşkım” Türkiye’de İlk Kez Gösterim Yapacak

Merve Gezen’in yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı, başrolünü ödüllü oyuncu Seyhan Arman’ın canlandırdığı “Nerdesin Aşkımkısa filmi Onur Haftası kapsamında Türkiye’de ilk gösterimini yapacak.
 
Tamamlandığından bu yana birçok Uluslararası Festivale katıldı kısa film, Boston’dan “İnsan Hakları Ödülü” ve Kanada’dan Yabancı Film kategorisinde “En Mükemmel Film” ödüllerine layık görüldü.
 
Trans bir bireyi intihara sürüklenme sürecini anlatan filmin, başrolünde Seyhan Arman yer alıyor. Arman, Özge karakterine hayat verdiği performansı ile katıldıkları festivallerde başta jüri üyeleri olmak üzere festival seyircisini ile derinden etkiledi.
 
25 Haziran Cumartesi saat 18.00’de Cezayir Toplantı Salonu’nda ilk kez Türkiye’de gösterimi yapılacak film gösteriminin ardından filmin yönetmeni Merve Gezen ve başrol oyuncusu Seyhan Arman ile söyleşi yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.