Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

“Nerdesin Aşkım” Uluslararası Festival Yolculuğuna Devam Ediyor

Merve Gezen’in yazıp yönettiği ve başrolünü ödüllü oyuncu Seyhan Arman’ın canlandırdığı kısa film “Nerdesin Aşkım”, geçtiğimiz aylarda uluslararası festivallerden iki ödülle döndü.Şimdi de Milwaukee Kadın Filmleri Festivali’nde.

Milwaukee Kadın Filmleri Festivali

Kadınların hikayelerinin temsilinin az olduğu farkındalığıyla yola çıkan ve bu durumu kadın film yapımcılarının filmlerini göstererek değiştirmeyi hedefleyen festival, 19-21 Ağustos tarihlerinde Amerika’da gerçekleşecek. Trans bir bireyi intihara sürükleyen sürecini anlatan “Nerdesin Aşkım”, ise Milwaukee Kadın Filmleri Festivali’nde 21 Ağustos’da seyircilerle buluşacak.



Özge karakterine hayat verdiği, filmin başrol oyuncusu Seyhan Arman, başarılı performansı ile katıldıkları festivallerde başta jüri üyeleri olmak üzere festival seyircisini ile derinden etkilemişti. Boston’dan “İnsan Hakları Ödülü”, Kanada’dan Yabancı Film kategorisinde “En Mükemmel Film” ödülleri alan film Türkiye’de de Haziran ayında Türk seyiriciyle buluştu.




Filmin Künyesi;
Yazan&Yöneten: Merve Gezen
Yapımcı: Defne Gezen
Görüntü Yönetmeni: Serkan Gülgüler
Sanat Yönetmeni: Şükran Gören
Kurgu: Oğuz Çelik
Oyuncular: Seyhan Arman, Didem Soylu, Esen Gül, Cansel Karagöz, Bora Üstkaya, Belgin Köse, Ömer Nurlu, Cem Gürakan

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.