Öne Çıkanlar terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan

Neyse’nin Yeni Klibi Yayında

Sony Music imzası taşıyan Neyse’nin “Haykırmadan Anlatamam” albümünün üçüncü video klibi geldi.

Kahreddin ve Nafile şarkılarının birbirinin devamı niteliğinde iki video klibini izleyiciyle buluşturarak albümünün açılışını yapan grup, bu kez merakla beklenen Muteriz klibi ile geldi.

Neyse’nin Muteriz şarkısında düet yaptığı Deniz Tekin’in de yer aldığı video klip, Büyükada’nın görüntülerini de içinde barındırıyor. Aya Yorgi Kilisesi’nden, Büyükada’da akşam güneşine kadar görüntülerin yer aldığı klibin yönetmen koltuğunda Irmak Unutmazbaş ve Derhan Okay otururken, görüntü yönetmenliğini Gürol Beser üstlendi.

Bugün izleyiciyle buluşan “Muteriz”in klibi, NeyseVEVO YouTube kanalında ve tüm müzik kanallarında.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.