Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Ödüllü Piyanist Anna Tsybuleya CRR’de Piyano Resitali Verecek

Dünyanın prestijli yarışmalarından “2015 Leeds Uluslararası Piyano Yarışması”birinciliğiyle adını uluslararası arenada duyurmayı başaran Anna Tsybuleva, 25 Şubat akşamı saat 20:00’de Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda izleyiciyle buluşacak. Gramophone Magazine’in“mükemmel piyanist ve yetenekli müzisyen olarak tarif ettiği Anna Tsybuleva konserde, Beethoven ve Chopen’in eserlerine yer verecek.

“Az bulunur yeteneğe sahip piyanist”

Başarılı piyanist 2015 Leeds Uluslararası Piyano Yarışması birinciliğiyle adının uluslararası arenada duyurmuştu. International Piano Magazine, yarışmadaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Tsybuleva’dan “Az bulunur yeteneğe sahip bir piyanist. Murray Perahia’nın 1972 yılındaki zaferinden beri böyle müzikal duruş ve kabiliyet görülmemiştir.” ifadeleriyle söz etmiştir.

Tsybuleva; Palais des Beaux-Arts, Philharmonie Luxembourg, Tonhalle Zürich ve the Wigmore Hall dahil olmak üzere dünyanın en büyük sahnelerinde resitaller vermiştir. Basel Symphony, Mariinsky, Oxford Philharmonic, Royal Philharmonic, Royal Liverpool Philharmonic, Singapore Symphony, St.Petersburg Philharmonic ve Tokyo Philharmonic Orchestra ile iş birlikleri gerçekleştirmiştir.

25 Şubat Salı akşamı saat 20:00’de başlayacak konser biletleri, 70,50,40 ve 20 TL’den satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.