Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik

Olgun Portakal Oyunu Tiyatroseverlerle Buluşuyor

Nami Esatgil'in yönettiği “Olgun Portakal” adlı tiyatro oyunu, Sarıyer Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde izleyicisiyle buluşuyor.

4 Ocak’ta tiyatroseverlerle buluşacak olan Niyazi Gezer’in yazdığı tiyatro oyunun kadrosunda, Murat Parasayar, İpek Tanrıyar, Nami Esatgil, Sibel Gökçe, Deniz Salman, Kalust  Şalcıoğlu, Efsane Geçen yer alıyor. Oyunda işitme engelliler için, işaret dili tercümanı da yer alacak.

Tiyatro Oyununu konusu şöyle:

İş bulmak için  kadın kılığında bir otelde işe başlayan Özden, düğün hazırlığındaki çılgın bir ailenin arasında bulur kendini. Bu arada damadın yaptığı çapkınlık da işleri iyice karıştırmıştır. Damadın ve gelinin çocukluk arkadaşı inanılmaz saf biri olunca, ortaya komedi dozu yüksek bir performans çıkıyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.