Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Oyuncu Gülin İyigün "Marilyn Monroe’ya Hayran Kaldım"

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenecek olan “Dali’nin Kadınları” oyununda efsane yıldız Marilyn Monroe’yu canlandıracak olan Çocuklar Duymasın ve Keşke Hiç Büyümeseydik dizilerinin sevilen oyuncusu Gülin İyigün, “Marilyn içinden beni sevin diye yalvaran, yalnızlıktan çok korkan, çocuksu, her daim ışık gibi parlayan ve kendi dünyasını yaratmış müthiş zeki bir kadın… Sıcaklığı büyüleyici...Onunla birazcık bile ilgilenseniz, kalbinizin ondan uzak kalması imkansız… Bütün dünya gibi beni de kendine hayran bıraktı. Ama ben tanrısal ya da kişisel yaratılmış güzelliğinden çok, başına gelenlerle birlikte 36 yaşına kadar devam edebilmesine ve sadece hayatın her anının tadını çıkararak yaşamasına hayran oldum” dedi.

Erdi Işık tarafından kaleme alınan, Ali Düşenkalkar’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan’ın paylaştığı “Dali’nin Kadınları”, 13 Ekim Cumartesi, Zorlu PSM de tiyatro severlerle buluşacak.

Çarpıcı ve değişik bir üslup ile sahneye aktarılacak olan ve absürt komedi olarak nitelendirilen, aynı zamanda müzikal, trajedi ve gerilim unsurlarının da olduğu oyunda izleyiciler, olağandışı bir yüzleşmeye tanık olacak...

Anahtar Kelimeler:
Marilyn Monroe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.