Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

Oyuncu Selin Demiratar'dan Usta Yönetmen Ve Yazar Reha Bilgen’e Anlamlı Ziyaret

Güzel Oyuncu Selin Demiratar, “Çocukluğumda kukla oynatmayı çok severdim. Sergi de çocukluğuma gittim” dedi.

Reha Bilgen’in Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde açılan ‘‘Dünya Bir Kukla Sahnesi” sergisini ziyaret eden güzel oyuncu Selin Demiratar, “Çocukluğumda kukla oynatmayı çok severdim. Onları konuşturmak çok hoşuma giderdi. Reha Hoca’nın merakla beklediğim sergisinde çocukluğuma gittim adeta. Einstein’ın izafiyet Teorisi adını verdiği kukla sahnesi benim favorim oldu” dedi.

Güzel oyuncu Selin Demiratar’a kuklaları anlatarak sergiyi gezdiren Reha Bilgen ise, “Selin Demiratar’ın Dünya Tiyatrolar Haftası’na denk gelen bu anlamlı ziyareti beni çok mutlu etti” dedi.

Bugüne kadar pek çok oyunu yazıp yöneten Masal Gerçek Tiyatrosu’nun kurucusu Reha Bilgen’in, 4 yıldır titizlikle üzerinde çalıştığı 39 kukla ve 12 sahnenin oluşturduğu “Dünya Bir Kukla Sahnesi” adlı sergisi 30 Mart tarihine kadar Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde meraklıları için sergilenmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.