Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Pentagram, 14 Yıl Sonra Tekrar Sahnede

Pentagram, 14 yıl aradan sonra tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicilerin karşısına çıktı.

30. Yılını “Akustik” albümüyle kutlayan Pentagram 14 yıl aradan sonra tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde dinleyicilerin karşısına çıktı. Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen akustik konser turnesinde Pentagram, açıkhava’ya selam vererek Apokalips şarkısıyla konserine başladı. Gündüz Gece, Anatolia, Sonsuz, Fly Forever, No One Wins The Fight gibi sevilen Pentagram şarkılarıyla devam eden konserde Geçmişin Yükü’nde mor ve ötesi grubundan Kerem Özyeğen’i sahneye davet etti. Özyeğen gruba, For The Unchanging ve Anatolia şarkılarında da eşlik etti. Konserin bitiminde, yoğun istek üzerine Gündüz Gece ve Bir ile tekrar sahneye gelen grup, 30 yıllık sahne deneyimiyle Harbiye’de dinleyiciyi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Sanat ve basın camiasından da yoğun ilgi gören konserde, Teoman, Seçkin Piriler, Ömür Gedik, Şükrü Özyıldız, Cem Öğretir, İpek Erdem, Çiğdem Erken, Umut Kuzey ve Tuna Kiremitçi gibi isimler de konser alanındaydı.

Pentagram, Ağustos ayında da dinleyiciyle buluşmaya devam edecek. 13 Ağustos’ta Yavuzfest’te sahne alacak grup, 18 Ağustos’ta Kadıköy Sahne’de, 27 Ağustos’ta da Zeytinli Rock Festivali’nde müzikseverlerle buluşacak.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.