Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Pera Müzesi 24 Kasım’da Öğretmenlere Ücretsiz Ve Kitap Hediyeli

Pera Müzesi, “Öğretmenler Günü” kapsamında 24 Kasım Cuma günü tüm öğretmenleri ücretsiz ağırlarken, koleksiyon sergilerine yönelik ücretsiz turlar da düzenliyor.

Pera Müzesi, Suna ve İnan Kıraç Vakfı koleksiyonlarıyla oluşturulan “Kesişen Dünyalar”, “Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri” ve “Kahve Molası” sergilerini keşfe çağırdı. 24 Kasım Cuma günü tüm öğretmenlere ücretsiz olan müze, bu özel günde ziyaretçilerini aynı zamanda sergi turlarına katılmaya davet etti. Pera Eğitim tarafından öğretmenlere yönelik hazırlanan turlar aynı gün saat 17.00 ve 19.00’da ücretsiz gerçekleşecek.

24 Kasım günü Pera Müzesi’ni ücretsiz ziyaret eden öğretmenleri bir de Öğretmenler Günü hediyesi bekliyor. O güne özel olarak, sergileri gezen öğretmenlere Suna ve İnan Kıraç Vakfı kurucularından Suna Kıraç’ın eğitim, kültür ve sağlık alanında başlattığı, öncüsü olduğu, desteklediği sivil toplum girişimlerinin ve bunları gerçekleştiren kurumların başarı öykülerini anlatan “İdealler Gerçekleşirken: Suna Kıraç’ın izinde 10 yılın öyküsü” kitabı hediye edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.