Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Robot Pinokyo İş Sanat’taydı

İtalyan yazar Carlo Collodi’nin tüm dünyada tanınan kahramanı Pinokyo, bu kez “robot çocuk” olarak küçük sanatseverlerle İş Sanat’ta buluştu.

Yekta Kopan’ın yeniden yorumladığı, Lerzan Pamir’in yönettiği oyunun müziklerini Tolga Çebi yaptı. Aslı Tandoğan’ın anlatımıyla renklenen oyunda Pinokyo karakterine ise Anıl Altınöz hayat verdi. Robot Pinokyo’nun maceralarına tanıklık eden çocuklar müzik ve dans ile eğlence dolu anlar yaşadı. İş Sanat’ta sahnelenen çocuk oyunları serisi 23 Şubat Pazar günü 15.00’te Fırtına ile devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.