Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI cumhurbaşkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi ekipler

Şafak Sezer 20 Yıl Önce Oynadığı ‘Şen Makas’ı İzledi

Komedi filmleriyle ünlenen oyuncu Şafak Sezer, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.


Şafak Sezer, ilk kez 1999 yılında sahnelenen ve kendisinin komser yardımcısı rolünü üstlendiği ‘Şen Makas’ı, Trump Sahne’de izlemeye geldi. “Hayatımda gördüğüm en iyi oyunlardan biridir” diyen Sezer, “Türkiye’yi gezmediğimiz yer almadı. Bu oyunda oynadığım için çok şanslıyım. Uzun zamandır izlemeye gelmek istiyordum, işlerden dolayı bugün gelebildim, çok mutluyum” dedi. Tiyatro oyuncusu Abdullah Şahin de dünyanın en uzun süreli oynanan oyunu ‘Şen Makas’ı izlemeye gelenler arasındaydı.

Oyundan saatler önce Trump Alışveriş Merkezi’ne gelen ‘Şen Makas’ın başrol oyuncularından Melek Baykal, avm’yi turladıktan ve vitrinlere baktıktan sonra oyuna hazırlanmak üzere Trump Sahne’ye geçti. Oyun sonrasında kuliste buluşan tiyatro ekibi, başarılı performanslarını lokum yiyerek kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.