Öne Çıkanlar bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi gölbaşı ankara

Sekine’den HZ.Mevlana’nın Sözüne Sıradışı Yorum

Hz. Mevlana’nın ‘Ne Olursan Ol Yine Gel’ sözüne kendi yorumunu katarak özgün ilahi türünde seslendiren Sekine, sadece gönüllülerle çektiği klibi ile büyük beğeni topluyor. 

Müzik kariyerine birleştirici, hatırlatıcı ve uyandırıcı nitelikteki özgün ilahisi ‘Ne Olursan Ol Yine Gel’ ile devam eden Sekine; savaşların, ayrımcılığın ve kaosların var olduğu şu günlerde herkese birlik olma çağrısı yapıyor. Din, dil ve ırk ayrımı olmadan dünyadaki herkesin aynı gök kubbe altında ve aynı bütünün parçaları olduğunu ifade eden Sekine, Ne Olursan Ol Yine Gel isimli ilahisini de bu hislerle seslendirdi.

Hz.Mevlana’nın ünlü sözüne kendi yorumunu katan genç müzisyen ilham kaynağının ise ‘anneliğinden aldığı ulvi duygular’ olduğunu söyledi. 

Klipte gönüllüler sema etti
Farklı tarzı, ilahilere kattığı özgün yorumuyla adından söz ettiren Sekine doğallığa önem verdiği için cast kullanmadığı son klibinde her yaştan, her kesimden gönüllülerin seması eşliğinde ilahisini seslendiriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.