Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Şenay Lambaoğlu İle  “Başkentte Caz Molası”!

Alternatif pop tarzındaki yeni albümü “Rüyalarıma Gir”i çıkaran Şenay Lambaoğlu, 21 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Next Level AVM’de Ankaralı dinleyicileriyle buluşacak. “Başkentte Caz Molası” başlığıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında konser verecek olan Lambaoğlu, yeni albümünden parçaların da yer aldığı renkli bir repertuarı seslendirecek.


Yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu’nun “Rüyalarıma Gir” adlı dördüncü stüdyo albümü Ada Müzik etiketi ile yayımlandı. Albümlerinde caz müziğiyle farklı türler arasında diyalog kurarak sesini geniş kitlelere duyuran sanatçının yeni albümünde yer alan tüm şarkıların sözü ve müziği kendisine ait.


Rüyalarıma Gir”de alternatif pop tarzında, hareketli ve güçlü melodilere yer veren Şenay Lambaoğlu, yerli ve yabancı müzisyenlerin yer aldığı “Başkentte Caz Molası” başlıklı konser dizisi kapsamında Ankaralı cazseverlerle buluşacak. 21 Haziran 2018 Perşembe akşamı saat 20.00’de Next Level AVM’de herkese açık olarak gerçekleşecek konserde sanatçıya; piyanoda Uraz Kıvaner, saksafonda Serhan Erkol, bas gitarda Caner Üstündağ, davulda ise Turgut Alpbekoğlu eşlik edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.