Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler

Sertab Erener Panora’da

Türk Pop müziğinin sevilen ismi Sertab Erener, PanoraPark’ ta 9 Ağustos’ta Başkentlilerle buluşacak.

Müzik dünyasına 1992 yılında çıkardığı “Sakin Ol” ile müzik piyasasına giriş yapan ve şimdiye kadar birçok albümle ses getiren Sertab Erener 9 Ağustos’ta PanoraPark’ta konser verecek.  48. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi basari ile temsil eden ve 167 puan ile birincilik getiren güçlü ses, güzel sohbetiyle de güne renk katacak.Sertab Erener ile devam eden ünlü rüzgârı 23 Ağustos’ta sahne alacak olan Hakan Altun ile taçlanacak. Konserlerin kapanışı ise arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Linet tarafından yapılacak. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yasamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması yeterli olacağı belirtildi.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.