Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Sıla İl İl Türkiye’yi Gezmeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıldan beri il il Türkiye’yi dolaşan başarılı sanatçı Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konser serisi kapsamında hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Sıla Ayak basmadık yer bırakmayacak.

Nisan ayı itibariyle Türkiye turnesine hız kesmeden devam eden güzel popçu, 2018 yılı boyunca Türkiye’nin doğusundan batısına hemen her şehirde sahne alarak sevenleriyle bir araya gelecek. 14 Nisan’da Mersin konseriyle turnesine başlayacak olan Sıla, daha sonra Nisan ayı boyunca Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Gaziantep’teki hayranlarıyla da buluşacak.

Mayıs ayı konserlerine ise 7 Mayıs itibariyle Adana’dan başlayacak olan pop müziğin sevilen sesi, Mayıs’ta Konya, Eskişehir, Ankara, İzmir ve Denizli illerinde de konser verecek.

İSTANBUL DİNLEYİCİSİNE YİNE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATACAK

Nisan ve Mayıs aylarındaki yoğun turne programından sonra İstanbullu müzikseverlerle buluşacak olan Sıla, İstanbul konserlerinde de her zaman olduğu gibi dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

YAZ AYLARINDA TATİLCİLERİ COŞTURACAK

Yoğun turne programından sonra yaz konserlerine başlayacak olan Sıla, yaz aylarında ise tatil beldelerindeki sevenleriyle bir araya gelecek.Geçtiğimiz yaz verdiği yaz konserleri ile büyük beğeni toplayan güzel sanatçı bu yıl da Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum, Datça ve Marmaris’i sallayacak.

Sevilen sanatçı yaz konserleri sonrası ise İzmir, Ankara, Sakarya, Antalya, Bursa, Samsun, Ordu, Trabzon, Erzurum, Kars, Van ve Hatay’da sahne alacak.

Gittiği illerde dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sıla, en sevilen şarkılarını seslendirirken birbirinden şık kostümleriyle de beğeni topluyor.Her konseri için özel olarak hazırlanan yetenekli sanatçı, salonu dolduran hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Konser Programı

NİSAN -MAYIS

14 Nisan Cumartesi Mersin Yenişehir AKM

15 Nisan Pazar Kayseri Hilton Otel

23 Nisan Pazartesi Malatya Reyyan

24 Nisan Salı Diyarbakır Şatopark

25 Nisan Çarşamba Batman Rezidans

26 Nisan Perşembe Büyük Mardin Oteli

28 Nisan Cumartesi Gaziantep Beyazhan

7 Mayıs Pazartesi Adana Çukurova Açıkhava

8 Mayıs Salı Konya Grand Rixos Hotel

9 Mayıs Çarşamba Eskişehir Anemon Otel

11 Mayıs Cuma Ankara Winner Incek

12 Mayıs Cumartesi İzmir Arena

14 Mayıs Pazartesi Denizli Açıkhava Tiyatrosu

TEMMUZ-AĞUSTOS

31 Temmuz Salı Ayvalık Amfi Tiyatro

1 Ağustos Çarşamba altınoluk Amfi Tiyatro

3 Ağustos Cuma Çeşme Amfi Tiyatro

4 Ağustos Cumartesi Bodrum Amfi Tiyatro

6 Ağustos Pazartesi Datça Amfi Tiyatro

7 Ağustos Salı Marmaris Amfi Tiyatro

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.