Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Sıla'yı Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Türk Pop müziğinin başarılı ismi Sıla, önceki akşam Solfej Organizasyon ve Kerki Production'un düzenlediği konserde Volkswagen Arena’da, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sevilen şarkılarını bir kez daha İstanbullu hayranları için seslendiren Sıla'yı sevenleri yalnız bırakmadı. Şıklığı ile sahnede göz kamaştıran Sıla, konserde üç kostüm giydi.

“Umarım Müzik Hepimize Bir Nebze Olsun İyi Gelir”
 
Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine bir kez daha Volkswagen Arena’da, sahne alan Sıla, konserine gelen dinleyicilerine ‘’Bu akşam buradan unutamayacağınız anılar ile ayrılmanızı istiyorum. Çünkü sizinle yaşadığımız bu güzel anlar, benim için unutulmaz olacak’’ dedi. 

Sıla konser sırasında "Aslında bugün, çok da güzel başlamadı. Biliyorsunuz Adana’da çok kıymetli kız çocuklarımız üzücü bir olayla yaşama veda ettiler. Ayrıca, büyük usta saygıdeğer Erdal Tosun’ u da talihsiz bir kaza sonucu kaybettik. Umarım, müzik hepimize bir nebze olsun iyi gelir" diyerek, sanatçı Erdal Tosun ve Adana’ da yaşamını yitiren kız çocuklarını andı.

Konserin ikinci bölümüne vokalisti ile yaptığı düetle başlayan Sıla, daha sonra ünlü müzisyen Özer Arkun’ dan bir şarkı istedi. Arkun, bu şarkıyı Erdal Tosun’a ithaf etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.