Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

''Sinema Burada Festivalinde'' Bir ilk

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAS tarafından düzenlenecek olan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı (IEF) kapsamında 15 yıldır organize edilen “Sinema Burada Festivali’nde bu yıl ilk kez “Bir Yaratıcı Yapım Atölyesi ve Pitching Platformu” düzenlenecek. 

26 Ağustos-4 Eylül 2016 tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleştirilecek fuar kapsamında “Bir Yaratıcı Yapım Atölyesi ve Pitching Platformu” ile  yarışmacılar projelerini sunma imkanı bulacak.
Başvurular, 10 Ağustos 2016 tarihine kadar internet sitesinden yapılabilecek.
 
“Sinema Burada Festivali” kapsamındaki çalışmaya, 18 yaşından büyük, Türk vatandaşı yapımcı ve yönetmenler, birden fazla projeyle başvuru yapabilecek. 
Başvuran çalışmalar arasından 10 proje, “16. Sinema Burada Festivali” ne davet edilecek. Proje sahipleri 3 Eylül 2016’da ön seçici kurul ile yapacakları görüşme sonrası atölyeye katılacak ve fuarın son günü 4 Eylül tarihinde Pitching Platformu’nda sunumlarını gerçekleştirecek. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.