Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist rusya chp enflasyon bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Şoför Nebahat'in Galasına Ünlü Akını

Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat, bu kez tiyatro sahnesinde sanatseverler ile buluştu. Çiğdem Tunç Tiyatrosu, yeni sezonu Şoför Nebahat adlı oyun ile selamladı.

1960'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtına gibi esen Şoför Nebahat karakterine bu kez usta sanatçı Çiğdem Tunç hayat verdi. Barış Bölükbaşı'nın kaleme aldığı Şoför Nebahat oyununun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti.

Oyunda Çiğdem Tunç'un yanı sıra Murat Parasayar, Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçeçiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Soykan Kişioğlu, Melek Karabiber, Derya Yıldız, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal da rol aldı.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI


Galaya Yeşilçam'ın ilk Şoför Nebahat'i Sezer Sezer'in kızlarının yanı sıra Orhan Gencebay-Sevim Emre, Mehmet Ali Erbil, İzzet Günay, Salih Güney, MHP Milletvekili Oktay Vural, Gencay Gürün, Banu Noyan, Zafer Ergin, Murat-Betül Arkın, Umut Akyürek, Ünal Zorer, Yalaza ve Kadın dizisi oyunları ile Şan Tiyatrosu oyuncuları ve Göksel Kortay da katılarak Çiğdem Tunç'u yalnız bırakmadı.


SEZER SEZİN'İN KIZI: GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM


Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla, Güllüoğlu ve GloriaJeansCoffie'ninsponsorluğunda gerçekleşen galada ilk Şoför Nebahat Sezer Sezin'in kızları Sevgi Artun Yeğenoğlu ve Ayşegül İlsever de vardı. Oyun boyunca duygusal dakikalar yaşayan Sevgi Artun Yeğenoğlu, "Çok duygulandım. Zaman zaman gözyaşlarımı tutamadım" diye konuştu.

Oyunun sonunda 1970'li yıllarda ikinci kez çekilen Şoför Nebahat filminde Fatma Girik'le birlikte kamera karşısına geçen İzzet Günay, sahneye çıktı. Günay'a Çiğdem Tunç tarafından teşekkür plaketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.