Öne Çıkanlar kosgeb çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi Samet Güdük vefat mı etti

Sosyal Sirk Sergisi Bodrum Müzik Festivali’nde

Bodrum Müzik Festivali bu yıl 12 – 16 Ağustos tarihleri arasında Gaia Gallery İstanbul küratörlüğüyle “Sosyal Sirk / Social Circus” sergisine ev sahipliği yapacak. Sergi, festival boyunca The Marmara Bodrum’un dört odasında ve bazı ortak kullanım alanlarına yayılacak.

Gaia Gallery İstanbul küratörlüğüyle “Sosyal Sirk / Social Circus” sergisine bu yıl 12 – 16 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Müzik Festivali ev sahipliği yapacak. Festival boyunca her gün 14.00 – 21.00 saatleri arasında The Marmara Bodrum’un 1401-1402-1403-1404 no'lu odalarında görülebilecek olan sergi, sanatın sadece sunumuna değil, yeni medyalarla üretilen bedenine de odaklanıyor.

Festivalin Gelirleri Tohum Otizm Vakfı’na ve Bodrum Sağlık Vakfı’na Bağışlanacak

“Sosyal Sirk / Social Circus" sergisinde Berkay Tuncay, Nur Gürel, Kıvanç Martaloz, Gizem Karakaş, Arda Yalkın, Ufuk Barış Mutlu ve Deniz Derbent gibi sanatçıların video enstalasyon, fotoğraf, kinetik heykel ve yeni medya türündeki işleri yer alacak.

Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali’nin 12 yıllık mirasını devralan Bodrum Müzik Festivali, Doğuş Grubu, Audi ve D-Marin ana sponsorluğuyla konserlere, klasik müzik etrafında şekillenen sinema, çağdaş sanat, edebiyat, çocuk atölyeleri, gastronomi gibi farklı disiplinlerden deneyimlere ve klasik müzikle iç içe geçen rehberli turlara, Bodrum’un simgesel mekanlarında ev sahipliği yapacak. Festival biletlerinin tüm gelirleri Tohum Otizm Vakfı’na ve Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanacağı belirtildi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.