Öne Çıkanlar Koronavirüs chp Covid19 kılıçdaroğlu Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya İsrail fetö

Tatlıfest Bugün Başlıyor...

ANKAmall 20. Yılında çok tatlı bir festivale ev sahipliği yapıyor, Türkiye’nin tatlılarını Ankara’da buluşturuyor. Sıtkı Usta’dan soğuk baklava, Künefeci Muallim’in keşfi tepsi katmeri, Happy Loop’un kendi icadı sihirli enerji içeceği, Ali Açıkgül’ün dünyaca ünlenen San Sebastian Cheesecake’i  ve pek çok yeni lezzet ilk kez TatlıFest ile görücüye çıkacak. Ozan Doğulu ile başlayacak Festival’in konser programı, Mazhar Alanson’un Türkiye’de ilk kez açık havada solo akustik konseri ile devam edecek.

Ece Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, 20’nci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği TatlıFest ile 28-29-30 Haziran’da ziyaretçilerini ilklerin yaşanacağı lezzet şöleni ve hafızalarda yer edecek konserlerle karşılayacak.

Geniş marka yelpazesi ve konforlu alışveriş olanakları yanında gerçekleştirdiği etkinliklerle de sosyal hayatın merkezi olan ve ziyaretçilerinin gönlünde taht kuran ANKAmall, 20’nci yılında ziyaretçilerine Türkiye’nin en tatlı festivali TatlıFest ile unutulmaz anlar yaşatacak.  28 Haziran Cuma günü ANKAmall Botanik Bahçe’de kapılarını açacak olan Festival, dolu dolu programıyla üç gün boyunca Ankaralıları ağırlayacak ve 30 Haziran Pazar günü akşamı son bulacak.

Türkiye’nin dört bir yanından 30’a yakın tatlı firmasının katılımıyla gerçekleşecek Festival’de en farklı ve en lezzetli tatlılar, çeşitli ikram ve sunumlar, müzik grupları, görsel şovlar, çocuk atölyeleri, eğlenceli yarışmalar yer alacak. Türkiye’nin önemli şeflerinden sektörün duayen ismi Ali Açıkgül önderliğinde Chef Akademi her gün özel atölye çalışmaları yanında eğitimler de verecek. Ünlü şefler interaktif atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Her gün yapılacak çok özel atölye çalışmaları makaron yapımı, şeker hamuru figür yapımı, büyükler, çocuklar atölye çalışmaları gibi keyifli ve eğlenceli başlıkları içerecek.

Lezzetin ilkleri TatlıFest’te

Festival, Türkiye’nin en sevilen tatlıları yanında Ankaralıları ilk kez tadacakları farklı lezzetlerle de buluşturacak. Sıtkı Usta’nın soğuk baklavası, Künefeci Muallim’in kendi keşfi olan tepsi katmeri, Happy Loop’un kendi icadı olan sihirli enerji içeceği ve farklı milkshake yorumları gibi sıra dışı ve yeni ürünler ziyaretçilere lezzet şöleni yaşatacak. Türk lezzetlerini dünyaya tanıtan şef Ali Açıkgül de dünyaca ünlenen San Sebastian Cheesecake ile festivale damga vuracak, gizli tarifi konuklarla paylaşacak.

Mazhar Alanson Türkiye’de ilk kez açık havada Başkentlilerle buluşacak

Pek çok ilke ev sahipliği yapan TatlıFest, Türkiye’de ilk kez açık havada solo performans sergileyecek olan Mazhar Alanson’u Ankaralılarla buluşturacak. 7’den 70’e herkesin yakından takip ettiği ve severek dinlediği Mazhar Alanson akustik solo performansı ile festivalin gala konseri ile festivalin ikinci günü olan Cumartesi günü sahne alacak.

Çıkardığı son albüm olan ‘130 BPM Kreşendo’ albümüyle dikkatleri üzerine çeken Ozan Doğulu da festivalin ilk gününde, 28 Haziran Cuma günü açılış partisinde sahne alarak hayranlarıyla buluşacak.

Gündüz 12.00’de kapılarını açacak olan TatlıFest akşam saat 22.00’a kadar devam edecek, biletler Biletix’ten ve etkinlik alanı girişinden temin edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.