Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Touché’de Yeni Sezon Dopdolu Ve Çeşitli Programla Başladı!

Zorlu PSM’nin geçtiğimiz sezon kapılarını açan ve kültür sanat dünyasında yoğun ilgiyle karşılanan yeni kulübü Touché’nin programından ilk isimler açıklandı. Caz performanslarından, akustik konserlere ve komedi/stand-up gösterilerine uzanan geniş yelpazesiyle dikkat çeken Touché, yeni programıyla ve özel menüsüyle sanatseverlerin buluşma noktası haline geldi.

Komedinin Adresi Bu Yıl Da touché

touché yeni sezonda her pazartesi akşamı, seyircisini İbrahim Selim’in renkli sunumu, birbirinden değerli sürpriz konukları ve dinamik seyircisiyle “İbrahim Selim ile Bu Gece” de buluşturacak ve program her hafta sezon boyunca Zorlu PSM YouTube kanalında da yayınlanacak.

Radyoculuk kariyerinin yanında komedyenliğe devam eden Deniz Alnıtemiz’in tek kişilik stand-up şovu “Alnıtemiz Stand Up”, lokal açık mikrofon kültürünün önde gelen temsilcilerinden Yavuz Günal tek kişilik gösterisi “yavuzdiyebiçocuk”, oyuncu ve komedyen Leslie Karavil’in tek kişilik gösterisi “Lesli ile Stand Up: 002 UPGRADE” ile touché’de seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatacak. Tüm bunların yanı sıra geçen sezona damga vuran sıra dışı ve eğlence dolu şovlarıyla “Çok da Fifi – Stand-Up” bu sezonda da touché sahnesinde yerini alacak.

Caz Müziğin Kalbi touché’de Atıyor

Şehrin en yeni, en ilham veren kulübü olma yolunda ilerleyen Touché, caz severlerin de favori adresi olmaya aday. Türkçe alternatif müziğin dikkat çeken seslerinden Dilara Sakpınar solo projesi “Lara Di Lara” , Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenlerinden “Kerem Görsev Trio, yine Türkiye’nin değerli caz sanatçılarından Yeşim Pekiner, “Yeşim Pekiner Quintet” ile Touché sahnesinde olacak.

Django Reinhardt ve Sidney Bechet’nin izinden giden akustik bir caz manouche grubu olan “Flapper Swing” , caz ve pop şarkılarından oluşan zengin repertuvarı ile geniş bir hayran kitlesi edinen Zeynep Özyılmazel, “A Taste of Jazz” projesi ile, caz müzisyeni Selen Beytekin ise kendi projesi “Selen Beytekin Project” ile sahnede yer alacaklar.

“Garanti BBVA Konserleri: Black Art Jazz Collective” touché’de izleyiciyle buluşacak. İzleyenlerin Piatango ft Selmin Artemiz ile keyifli bir tango gecesine tanık olacağı kulüp, Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde “Yılın Caz Sanatçısı” ünvanını kazanan “Şirin Soysal”’ı da keyifli bir performansla konuk edecek. Klasik ve modern caz standartlarının yanı sıra funk ve latin müziğinin sevilen parçalarını yorumlayan Standards & İpek Tunçyüce de touché’nin renkli konuklarından bir diğeri olacak. Kendine has tarzı ve şarkıları ile çok sevilen “Kalben”, Kalben Gerçek Adınız Mı? & Akustik Band projesiyle seyircilerinin soruları ile şekillenecek muhabbet ve müzik ile dolu unutulmayacak bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Caz standartlarından Brezilya müziğine, chansonlardan, tangolara uzanan geniş yelpazedeki repertuvarlarını geleneğin içinden gelen düzenlemeler ve müzisyenlerin bireysel yaratıcılıklarını uyum içinde ifade etmeleriyle geliştiren Kürşad Deniz Trio, Sibel Köse eşliğinde ağırlanacak.

Ekim Ayı Program

03/04.10.2019 Kerem Görsev Trio

05.10.2019 Yeşim Pekiner Quartet

07.10.2019 İbrahim Selim ile Bir Gece

08.10.2019 yavuzdiyebiçocuk - Yavuz Günal Stand Up

09.10.2019 Flapper Swing

11.10.2019 Zeynep Özyılmazel

12.10.2019 Selen Beytekin Project

14.10.2010 İbrahim Selim ile Bir Gece

15.10.2019 Lesli ile StandUp 002. UPGRADE

17.10.2019 Garanti BBVA Konserleri: Black Art Jazz Collective

18.10.2019 PIATANGO ft. Selmin Artemiz

19.10.2019 Standards & İpek Dinç

21.10.2019 Kalben Gerçek Adınız Mı? & Akustik Band

22.10.2019 Çok Da Fifi - Stand Up

23.10.2019 İbrahim Selim ile Bir Gece

25.10.2019 Şirin Soysal

26.10.2019 Kürşad Deniz Quartet feat. Sibel Köse

28.10.2019 İbrahim Selim ile Bir Gece

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.