Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 24 Haziran seçimleri Alpay Karadağ İyi Parti Kulp

Türk Rock Müziği’nin Kraliçesi Harbiye’de

Tüm hızıyla devam eden Turkcell Yıldızlı Geceler,  dün akşam Harbiye’de Şebnem Ferah’ı ağırladı.

Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi Şebnem Ferah, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda yine unutulmaz bir konsere imza atarak dinleyicisini büyüledi. Elinde siyah gitarı ve simsiyah kostümü ile sahne alan Ferah,  konserine ‘Ya Hep Ya Hiç' şarkısı ile başladı, ‘Kalbim Mezar’ ve ‘Birileri Var’ ile devam etti.
Şebnem Ferah konserini izlemeye gelenler arasında Nurgül Yeşilçay, Gonca Vuslateri, Ayşe Tolga, Özge Fışkın da vardı.



Varlığınızla Umut Verdiniz


Konser sırasında zaman zaman seyircileriyle konuşmayı da ihmal etmeyen Şebnem Ferah, öncelikle sahne üstünde ona eşlik eden arkadaşları adına da teşekkür ederek, dinleyicilere varlığınızla umut verdiniz diye seslendi.


Özel Akustik Konser


Şebnem Ferah 6 şarkıyı  konserinin orta kısmında "Şarkılarıma ruhlarını verecekler" dediği  Semplice yaylı quartet'i eşliğinde özel hazırlanan dekoru ile Açıkhava’da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattıkları ortamda sergiledi Ferah, bu bölümde seslendirdiği 'Değirmenler', 'Benim Adim Orman', 'Saki', 'Masum Değiliz' gibi şarkılarıyla da müziksevelere duygusal anlar yaşattı.

Ferah, sahnede yine her konserinde olduğu gibi kadına şiddet konusunda da önemli mesajlar verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.