Öne Çıkanlar deprem KENAN DOĞULU meclis Sertab Erener zorlu psm gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş İrem Derici tarkan zülfü livaneli Hadise

'Turkcell Yıldızlı Geceler' Etkinliği Başlıyor

Her yıl, yaz aylarının en çok dikkat çeken etkinliği olan “Turkcell Yıldızlı Geceler” bu yaz da birçok yıldızı Çeşme ve Bodrum’a getiriyor.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği etkinlik; 5 Temmuz’dan 10 Temmuz’a kadar Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda İzmirli müzikseverlerle, 13 Temmuz akşamı ise Bodrumlu müzikseverlerle buluşacak.

Ramazan tatili boyunca Çeşme’de gerçekleştirilecek olan etkinliğin açılışını 5 Temmuz’da Ajda Pekkan yapacak ve daha sonra sırasıyla Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz ve Volkan Konak sahne alacak. Bodrum’da gerçekleştirilecek olan konserlerin açılışı ise 13 Temmuz akşamı Sertab Erener tarafından yapılacak.

Türkiye’nin en ünlü ve prestijli sahnelerinden olan Çeşme Açıkhava Sahnesi ve Bodrum Antik tiyatroda gerçekleştirilecek olan organizasyonda özel sahne gösterileri ve sahne şovları da yer alacak. Birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı etkinliğin bu yıl da müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatması bekleniyor.

Platinumlulara Özel Yüzde 40 İndirim Ayrıcalığı

Turkcell Platinum müşterileri özel olarak “Turkcell Yıldızlı Geceler” konser biletlerine yüzde 40 indirimle ve 48 saat boyunca ön satış ayrıcalığı ile ulaşabilecek.

Bilet indiriminden yararlanmak için Turkcell Platinum Uygulaması üzerinden alınacak indirim kodu sağlanacak ve www.biletix.com üzerinden biletler satın alınabilecek.

Ayrıca gençler, “gnctrkcll” ayrıcalığıyla yüzde 30 indirimli olarak biletlere ulaşabilecek. Bunun için de GNC uygulaması üzerinden indirim kodu sağlanacak ve biletler www.biletix.com üzerinden satın alınabilecek.

Çeşme ve Bodrum’ da gerçekleştirilecek olan konserlerin tarihleri şu şekilde:

ÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ

5 TEMMUZ – AJDA PEKKAN
6 TEMMUZ – SERTAB ERENER
7 TEMMUZ – MURAT DALKILIÇ
8 TEMMUZ – FUNDA ARAR
9 TEMMUZ – MURAT BOZ
10 TEMMUZ – VOLKAN KONAK

BODRUM ANTİK TİYATRO

13 TEMMUZ – SERTAB ERENER
14 TEMMUZ – VOLKAN KONAK
15 TEMMUZ – MURAT BOZ
20 TEMMUZ – FUNDA ARAR
21 TEMMUZ  - AJDA PEKKAN
22 TEMMUZ – ŞEBNEM FERAH
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.