Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Türkiye Gençlik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri Maslak TİM Show Center’da yapılan törenle sahiplerini buldu.

Gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak, kültürel deneyim kazandırmak, ilham kaynağı olmak amacıyla başlayan ve 9 yıldır süren "Gençlik Otobüsü" projesi kapsamında yapılan Türkiye Gençlik Ödülleri, bu yıl 6 milyon gencin oylarıyla sahiplerini buldu. Otuz dokuz farklı kategoride, üç yüz doksan aday, Türkiye Gençlik Ödülünü almak için yarıştı.

Maslak TİM Show Center’da yapılan törende en iyi yardımcı kadın oyuncusu Afra Saraçoğlu’na ödülünü, geçen sene ödül alan Müjde Uzman verdi.

Fazilet Hanım ve Kızları dizi ekibinden, en iyi kadın dizi oyuncusu seçilen Deniz Baysal, en iyi erkek dizi oyuncusu seçilen Çağlar Ertuğrul, böyle bir projenin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler. En iyi dizi seçilen Fazilet Hanım ve Kızları ekibinin Proje Koordinatörü Özlem Yakıcı bu sene ödülleri kanalımız Star TV ve film ekibimizin almasından, emeklerimizin ödüllendirilmesinden dolayı mutluyuz dedi.

 

En iyi Ana Haber Programı seçilen TGRT Haber’in ödülünü Ana Haber Spikeri Mehmet Aydın aldı ve konuşmasında Kudüs’te yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Mutluluk Zamanı Filmi Yönetmeni Şenol Sönmez en iyi yönetmen ödülünü, Yönetmen Müge Uğurlar’ın elinden aldı. Ufak Tefek Cinayetlerin senaristi Meriç Acemi ödül alırken, en iyi kadın sporcu ödülünü Işıl Alben aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Romeo Julieta 13 ay önce

Turkiye genklik odulleri kan cicekleri no e buono no e normale no e jentile no e perfetto. Secondo me è Baras e nervoso CATIVO bestia brutto brutale agresivo.... Mi fa fare nervosa triste prokopare hoprocupata. Arabiare arabiattisima. 059566236.g@bassi.it.porca mi ha fatto male. I nervi no mi passano si nervosire.. ALBANO CE farina troppo bella e po' fa torta pizza. Pasegiatta pasta al forno...No dare à me pace..Info@cipolliebaraldi.it.Laura Lucia. She loves kisib di essere un bambino