Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia

Uluslararası Çikolata Festivali 20-23 Nisan'da Sirkeci Gar'ında
İstanbul’un festivallerinin en yenisi Çikolata Festivali, vazgeçilmez lezzetini kentin merkezine taşıyarak kalpleri mutlulukla doldurmaya aday. 2017 yılının buluşma noktası ise tarih ile kültür ve medeniyeti buluşturan Tarihi Sirkeci Garı. 20 – 23 Nisan tarihleri arasında, bu büyüleyici mekanda festival kapsamında ortak paydası lezzet olan binlerce kişi bir araya gelecek.

Hikayesi 4000 yıl öncesine uzanan, Amazon ormanlarının derinliklerinden gelen kakao mucizesi çikolataya dönüştüğü günden beri İnsanoğlu'nun vazgeçilmez lezzeti arasında yerini aldı. Kent kültürle doldukça, paylaşımlar artmaya, insanlar ortak paydalarda buluşmaya başladı. Buluşmaların en lezzetlisi çikolata geniş kitleleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. İstanbul’un festivallerinin en yenisi Çikolata Festivali, vazgeçilmez lezzetini kentin merkezine taşıyarak kalpleri mutlulukla doldurmaya aday. 2017 yılının buluşma noktası ise tarih ile kültür ve medeniyeti buluşturan Tarihi Sirkeci Garı. 20 – 23 Nisan tarihleri arasında, bu büyüleyici mekanda festival kapsamında ortak paydası lezzet olan binlerce kişi biraraya gelecek. TATU Creative Solutions, ThePartners ve Medyadoktoru Yapım tarafından hayata geçirilen proje ile İstanbul, çikolatanın mucizevi yolculuğuna tanıklık edecek. Ulusal ve uluslarası çikolata firmalarının yanısıra artizan çikolatacılarının ayrı bir platform dahilinde yer alacağı festival hem ziyaretçiler hem de katılımcılar tarafından şimdiden heyecanla bekleniyor. Festival kapsamında workshoplar, usta şefler tarafından özel seminerler ve söyleşiler, çikolatanın teknoloji ile buluştuğu birbirinden farklı uygulamalar, interaktif festival deneyimi ile çikolataya dair merak edilen her şey tüketici ile buluşacak. Tabiki bu vazgeçilmez lezzetin tutkunu olan çocuklar da kendileri için birbirinden eğlenceli aktiviteler ile hazırlanan kidszone alanında festival keyfini doyasıya yaşayacak… Çikolata Festivali 20- 21 Nisan tarihlerinde 10:00 – 20:00, 22-23 Nisan tarihlerinde ise 10:00 – 22:00 saatleri arasında tüm çikolata tutkunlarını Tarihi Sirkeci Garı’nda ağırlayacak. Biletler 14 Şubat tarihi itibarıyla Biletix’de.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.