Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa gölbaşı MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı akdeniz üniversitesi ankara

Ünlü Bariton İş Sanat Sahnesinde

Kuşağının en iyileri arasında gösterilen ünlü bariton Matthias Goerne, Freiburg Barok Orkestrası ile İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor.
 
İş Sanat’ta müzikseverlerle bir araya gelecek ünlü bariton Matthias Goerne’ye, barok müziğin zor motiflerini kusursuz bir icraya dönüştüren Freiburg Barok Orkestrası eşlik edecek. Müzik çevrelerinde “Freiburglular” olarak anılan, barok dönem enstrümanlarıyla seslendirdikleri çağdaş eserlerle de alkış toplayan Freiburg Barok Orkestrası, günümüzün en başarılı baritonlarından Matthias Goerne ile İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor.
 
Derinlikli yorumuyla Royal Opera House, Paris National Opera, Vienna State Opera, Metropolitan Opera gibi saygın salonların sık ağırladığı Matthias Goerne, Wozzeck’ten Bluebeard’s Castle’a uzanan birçok operada Wolfram, Amfortas, Kurwenal gibi başrolleri başarıyla sahneye taşıdı.  Grammy adaylıklarının yanı sıra ICMA, Diapason d’Or, Arte gibi seçkin ödüllerin sahibi Goerne, Vladimir Ashkenazy ve Alfred Brendel ile gerçekleştirdiği efsane kayıtların ardından, Christoph Eschenbach ve Elisabeth Leonskaja ile Schubert bestelerini kaydetti.
 
17 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek konserde, 60 CD’yi aşan diskografisiyle sayısız ödül alan Freiburg Barok Orkestrası’nın şefliğini ise barok repertuvara hakimiyeti ile tanınan Alman konzermeister Gottfried von der Goltz üstlenecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.