Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ihracat cumhurbaşkanı HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan içişleri bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi gündem ekipler 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Ünlü isimlerden Ailelere Şaşırtıcı Sorular

Dünya televizyonlarının ilk ve tek stüdyosuz, sunucusuz ve kameramansız yepyeni sosyal oyun programı Soru Küpü’nün dördüncü bölümü 18 Mayıs Pazartesi günü saat 22.10’da TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapay zekâ teknolojisinin ilginç bir ürünü olan “Soru Küpü” Dönmez ve Uman ailelerinin evine konuk olduğu bölümünde ünlü şarkıcı Keremcem ve sevilen oyuncu Alp Kırşan’ın ilgi çekici sorularının yanıtları merak ediliyor.


TRT 1 korona günlerinde Evde Kal’ırken “Ev Hayat Dolu” kuşaklarında “Soru Küpü” programıyla izleyicilerini hem eğlendiriyor, hem de kazanmalarını sağlıyor.

Programın dördüncü bölümünde yarışan Dönmez ve Uman ailesinin evlerine tüm çevresi ekranlarla dolu bir küp bırakılıyor ve ailelere konuk olan küp, öncelikle sosyal mesafe uyarısı yaparak ev halkını selamlıyor. Teknolojisi ve uygulaması ile hayranlık uyandıran küp, genel kültür, sanat, tarih, medya, günlük yaşam, bilim, edebiyat, teknoloji ve ülkemiz hakkında görsel ve işitsel sorular sorarak heyecanı dorukta yaşatıyor. Ünlü şarkıcı Keremcem ve sevilen oyuncu Alp Kırşan sorduğu sorular ile ailelere heyecanlı bir sürpriz yaşatıyor. Ünlü şarkıcı Keremcem, ailelere “Hangi hayvan kış uykusuna yatmaz?” ve sevilen oyuncu Alp Kırşan ise “Uçakların kara kutusu ne renktir?” sorularını yöneltiyor. İki farklı ailenin büyük ödül için yarıştığı ve 3 etaptan oluşan programın sonunda en fazla soruyu doğru yanıtlayan aile 5 bin TL’nin sahibi oluyor. 

Koruma tulumu giymiş bir kişinin önceden eve yerleştirdiği robot kameralar ile çekilen “Soru Küpü”, Türk televizyonlarına farklı bir boyut kazandırıyor.  Net Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Soru Küpü”,  her pazartesi TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşuyor. 60 dakikalık ve genel izleyici kitlesine hitap eden “Soru Küpü” programına yarışmak isteyen kişiler www.sorukuputrt.com adresinden başvuru yapabilirler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.