Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu

Ünlü Ressam Mine Tudun’un Sergi Açılışını Seda Sayan Katıldı

Maslak bölgesinde birçok ihtiyacı karşılayan Hilton Istanbul Maslak, ekim ayıyla birlikte sanat günlerini başlattı. Lobisinde yer alan özel sanat alanında pek çok değerli sanatçının solo sergisine ev sahipliği yapıyor.


Bu özel etkinliğin ilk konuğu ünlü ressam Mine Tudun oldu. Geceye sanat ve cemiyet hayatının yakından tanıdığı Seda Sayan, Ayşe Kazancı, Sermiyan Midyat Ayşegül Mermer, Fatoş Kurtkaya, Bahar Erdeniz, Perihan Akı gibi birçok ünlü isim katıldı.

 


Hilton Istanbul Maslak’ta sanat dolu günler başladı. Otelin lobi alanında yer alan özel sanat alanında ekim ayıyla birlikte her ay farklı bir sanatçının eserleri sergileniyor. Bu özel etkinliğin ilk konuğu Türk resminin uluslararası alanda tanınan önemli ressamlarından birisi olan Mine Tudun oldu. 11 Ekim akşamı açılış kokteyli ile başlayan etkinliğe yoğun ilgi vardı. Sanat ve cemiyet hayatının yakından tanıdığı Seda Sayan, Ayşe Kazancı, Sermiyan Midyat Ayşegül Mermer, Fatoş Kurtkaya, Bahar Erdeniz, Perihan Akı gibi isimler gecenin önemli ziyaretçileri arasındaydı.

Mine Tudun yağlı boya, sulu boya, karışık teknik ve gravür çalışmalarıyla tanınıyor. Hilton Istanbul Maslak ziyaretçileri bu özel sergi sayesinde Tudun’un resim dünyasında iz bırakan eserlerini yakından görme fırsatı buldu.

Sergi 11 Kasım tarihine kadar Hilton Istanbul Maslak’ın lobisinde yer alan özel sanat alanında ziyaret edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Seda Sayan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.