Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı fenerbahçe babacan Covid19

Ünlü Sanatçı Kıraç Cumhuriyet İçin Söyleyecek

Cumhuriyet Bayramı’na özel bir program hazırlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, iki dev konserle kutlamalara başlayacak. Konserlerde Kıraç ve Ahmet Coşkun sahne alacak.

Cumhuriyet Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü Hatay’da büyük bir heyecanla kutlanacak. 29 Ekim’e özel etkinlikler hazırlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kıraç ve Ahmet Coşkun’un Aşk-ı Cumhuriyet konserleriyle Hataylılara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak.


29 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da, Kırıkhan Kent Meydanı’nda Ahmet Coşkun, 30 Ekim Pazar günü saat 20.00’de ise Antakya Köprübaşı’nda ünlü sanatçı Kıraç, unutulmaz bir konser verecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.