Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist Covid19 bugünün gündemi gündem özeti rusya chp enflasyon AİLE kılıçdaroğlu

Usta Şair Attilâ İlhan Kadıköy’de Anılacak

Türk edebiyatının usta isimlerinden Attilâ İlhan Kadıköy’de anılacak.

Şiirleri, romanları, öyküleri, senaryo ve yazınlarıyla hemen herkesin hayatına dokunan Türk edebiyatının usta ismi Attilâ İlhan, Kadıköy Belediyesi ve Attilâ İlhan Vakfı işbirliği ile 10 Ekim'de Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezinde anılacak.

Yapılacak anma gecesinde usta edebiyatçının yaşamına tanıklık eden dostları tarafından anlatılacak, şiirleri okunacak. 
10 Ekim Pazartesi gecesi saat 20.00'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezinde gerçekleşecek geceye Metin Celal, Haydar Ergülen, Prof. Dr. Yakup Çelik konuşmacı olarak katılacak. Kerem Alışık, Yılmaz Gruda, Erkan Bektaş ve Levent Can Attilâ İlhan'ın unutmaz şiirlerini okuyacağı gecede Mazlum Çimen de İlhan’ın şiirlerinden bestelenen şarkıları seslendirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.