Vekil Kızından Fantastik Roman

AK Parti 24’üncü Dönem İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in ortanca kızı Bükre Sena Sait’in “Dolunay Etkisi” isimli fantastik romanı çıktı.
 
Henüz 15 yaşında ilk kitabi yayınlanan Bükre Sena Sait, ikinci kitabı için şimdiden kolları sıvadı. Yakamoz ve Sonsuz yayınlarından çıkan kitap, başta D&R olmak üzere tüm seçkin kitapçılarda yerini aldı. Yayın yönetmenliğini Ender Haluk Derince ve Editörlüğünü Begüm Öztürk’ün yaptığı kitabın tamamı 340 sayfadan oluşuyor.
 
Önümüzdeki günlerde tanıtım lansmanı yapılacak olan kitabin ilk baskısı 2000 adet yapıldı ve 20 TL’den satışa sunuldu.  Kızıyla gurur duyduğunu eski vekil Sait, “Kızım Sena daha şimdiden babasından daha fazla ünlü oldu. 15 yaşında kitap yazmak hiç de kolay değil. Kızımı kutluyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.