Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Phaselis 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti Cyril Ramaphosa

Wilma Elles İkiz Çocuklarıyla Orkestra Yönetti

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisiyle ünlenen Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, ikizleriyle Mall of İstanbul’da orkestra şefliği yaptı. Mall of İstanbul’da düzenlenen ‘Yeni Yıl Orkestrasını Sen Yönet’ adlı etkinlikte ünlü oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Mall of İstanbul’da içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkartacak bir etkinlik düzenleniyor. ‘MOİ Yeni Yıl Orkestrasını Sen Yönet’ adlı etkinlikte içerisinde yaylı, üflemeli ve vurmalı çalgılarla 13 profesyonel müzisyenden oluşan orkestrayı isteyen herkes yönetiyor. Şefi olmayan profesyonel orkestrayı yönetenlerden biri ise ünlü oyuncu Wilma Elles ve ikiz çocukları oldu.

Şef çubuğu eline alan Elles, profesyonel bir orkestra şefi edasıyla müzisyenleri yönetti. Ünlü oyuncunun orkestra yönettiğini gören AVM ziyaretçileri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hem Elles hem izleyenler eğlenceli anlar yaşadı. Elles’in ikiz çocukları da ciddi bakışlarıyla orkestrayı yönetti ve ileri de büyük birer şef olabileceklerinin ilk sinyalini verdi.

Elles, “Çok farklı ve gerçekten harika bir deneyimdi. Ben müzik eğitimine çok önem veririm. Melodi ve Milat için de çok güzel bir deneyim oldu. Müzik evrensel bir dil ve insanlara beraberlik duygusu veriyor bu çok önemli. Buradaki ilgi de inanılmaz. Bu eğlenceli ve unutulmaz deneyimi herkes yaşamalı. Mall of İstanbul’un sanata değer vermesi gerçekten harika, burası çok büyük ve kaliteli bir yer” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.