Zeki Müren Vefatının 20. Yılında Anılacak

Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatının 20. yıldönümünde Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı tarafından düzenlenen bir bağış konseriyle anılacak. Zeki Müren’den anıların paylaşılacağı ve dans gösterilerinin yapılacağı gecede, Ali-Aysun Kocatepe, Bekir Ünlüataer, Emel Sayın, Ferhat Göçer, Gökhan Tepe, Kenan Doğulu, Nebi Birgi, Nükhet Duru, Yonca Lodi, Zara ve Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi korosu konser verecek. 

7 Ocak 2016 tarihinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi desteği ve ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ve sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın yapacağı özel gecede, Ali-Aysun Kocatepe, Bekir Ünlüataer, Emel Sayın, Ferhat Göçer, Gökhan Tepe, Kenan Doğulu, Nebi Birgi, Nükhet Duru, Yonca Lodi, Zara ile Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi korosu sahne alacak ve Zeki Müren’in unutulmaz şarkıları seslendirilecek. Dev konserin müzik direktörlüğünü de Tuluğ Tırpan yapacak.

“Zeki Müren’i Okumak, Zeki Müren’le Okumak” konseri bilet satışlarından elde edilecek gelir Türk Eğitim Vakfı ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.